יום ראשון, 29 בספטמבר 2013

לברק אפוי עם בטטות

מתכון קליל להכנה שהכנתי לשבת אחרי שאכלנו ואכלנו כל החגים הייתי צריך משהו קליל להכנה ומהיר

מצרכים

דג או 2 לברק XL
2 בטטות  חתוכות בקליפתם
2 תפו"א דזירה (אדום) בינוני חתוך
ראש שום
6-8 ענפי טימין
1/2 כפית מלח ים / גס
1/2 כפית פלפל שחור גס
1/4 כוס שמן זית

לעסק...........מערבבים את הכל ומכניסים לתבנית......אופים 40 דקות כשהתבנית סגורה בנייר כסף ב - 180 מעלות ועוד 10 דקות ב - 200 מעלות ללא הנייר כסף.

בודקים שהבטטות מוכנות ומכבים.......עוטפים את התבנית בניר כסף וממתינים להגשה

בתאבון


אפשר גם בלי התפו"א יוצא גם מצוין
 

תגובה 1:

  1. אנונימי2/10/13

    טעים ומאוד בריא .....

    השבמחק