הקרדיט למתכון לאחותי ולאפייה ולכתיבת הפוסט לזוגתי
החומרים לעוגה:
4 ביצים
כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
תוספות אפשריות:
חופן אגוזי מלך קלויים וקצוצים דק
חופן שוקולד צ'יפס
לקישוט:
סירופ שוקולד
אופן ההכנה:
במיקסר מערבבים את כל חומרי העוגה.
מוסיפים את התוספות ומערבבים עוד כחצי דקה
משמנים תבנית ושופכים את הבלילה.
אופים ב-180 מעלות עד הזהבה
מוצאים מהתנור וכשהעוגה עדיין חמה, מזליפים את סירופ השוקולד.
הערה: אפשר לשים בעוגה זו מה שרוצים, כיד הדמיון הטובה.
בתיאבון!
החומרים לעוגה:
4 ביצים
כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
תוספות אפשריות:
חופן אגוזי מלך קלויים וקצוצים דק
חופן שוקולד צ'יפס
לקישוט:
סירופ שוקולד
אופן ההכנה:
במיקסר מערבבים את כל חומרי העוגה.
מוסיפים את התוספות ומערבבים עוד כחצי דקה
משמנים תבנית ושופכים את הבלילה.
אופים ב-180 מעלות עד הזהבה
מוצאים מהתנור וכשהעוגה עדיין חמה, מזליפים את סירופ השוקולד.
הערה: אפשר לשים בעוגה זו מה שרוצים, כיד הדמיון הטובה.
בתיאבון!
תודה רבה אמנון. מאורני.
השבמחקתודה לך אורני
מחקאיזה גודל תבנית?
השבמחקתתאים לתבניות 24 -26
מחקאפשר הסבר על "2 סוכר וניל"? 2 חבילות? כפות? כוסות? ליטר? טון? תודה :)
השבמחקשתי שקיות סוכר וניל 😄
מחקמתכון מעולה וקל להכנה, הוספתי תפוחים וקינמון וקצרתי מחמאות.
השבמחקיישר כח
שלום אמנון,
השבמחקיתאים אם אוסיף כאן שקדים טחונים?
תודה.