יום חמישי, 26 בספטמבר 2013

עוגה בחושה לעצלנים או למי שמפחד לאפות

הקרדיט למתכון לאחותי ולאפייה ולכתיבת הפוסט לזוגתי

החומרים לעוגה:
4 ביצים
כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
תוספות אפשריות:
חופן אגוזי מלך קלויים וקצוצים דק
חופן שוקולד צ'יפס
לקישוט:
סירופ שוקולד

אופן ההכנה:
במיקסר מערבבים את כל חומרי העוגה.
מוסיפים את התוספות ומערבבים עוד כחצי דקה
משמנים תבנית ושופכים את הבלילה.
אופים ב-180 מעלות עד הזהבה
מוצאים מהתנור וכשהעוגה עדיין חמה, מזליפים את סירופ השוקולד.

הערה: אפשר לשים בעוגה זו מה שרוצים, כיד הדמיון הטובה.

בתיאבון!

 

8 תגובות:

  1. אנונימי26/9/13

    תודה רבה אמנון. מאורני.

    השבמחק
  2. אנונימי26/9/13

    איזה גודל תבנית?

    השבמחק
    תשובות
    1. תתאים לתבניות 24 -26

      מחק
  3. אנונימי4/11/13

    אפשר הסבר על "2 סוכר וניל"? 2 חבילות? כפות? כוסות? ליטר? טון? תודה :)

    השבמחק
    תשובות
    1. שתי שקיות סוכר וניל 😄

      מחק
  4. מתכון מעולה וקל להכנה, הוספתי תפוחים וקינמון וקצרתי מחמאות.
    יישר כח

    השבמחק
  5. אנונימי26/2/17

    שלום אמנון,
    יתאים אם אוסיף כאן שקדים טחונים?
    תודה.

    השבמחק