יום שני, 25 באפריל 2011

הקבב שלנו ושלכם

לכל בשלן יש את הקבב שלו התיבול האישי כמות השומן וכו'....אני אישית אוהב מאד קבב על האש....אני מעלה היום איך שאני מכין אותו אבל אשמח מאד אם תשתפו אותנו איך אתם מכינים ואוסיף את המתכון שלכם לפוסט.... שלחו את המתכונים ואם יש תמונות הרי זה משובח למיל amnon120@gmail.com
אז כך.... בקבב אצלי צריך לפחות 1/3 שומן ועדיף כמובן כבש......עוד פטנט נחמד שאני קונה צלעות כבש אז אני מנקה אותם שיהיו אסתטים .....את הבשר והשומן מהעצם הארוכה אני מוריד ומוסיף לבשר הבקר הטחון.....נעבור למצרכים ולהכנה.........

מצרכים

3/4 ק"ג בשר בקר טחון עדיף שומני
200 גרם שומן כבש טחון או קצוץ דק בסכין
בצל גדול קצוץ דק.....אני בגלל זוגתי מרסק בפומפיה
חופן פטרוזיליה קצוץ דק
50 קרם צנוברים

תבלינים......לקבב מספיק מלח ופלפל שחור גרוס.....אבל תוסיפו את התערובת הבאה ותלקקו את האצבעות.

לק"ג בשר

כף פפריקה ...מעורב מתוק וחריף....אתם תקבעו את רמת החריפות
1/2 כפית פלפל לבן
כפית כמון טחון
1/2 כפית גרעיני כוסברה טחונים גס
1/4 כפית משיה או אגוז מוסקט טרי מגורר
מלח ע"פ טעמכם

לעסק.......מערבבים את כל המרכיבים ולשים טוב.....חשוב לשים לב שהתבלינים התערבבו בצורה שווה.....משפדים על שיפוד מתכת...או מקל קינמון....או כקציצה......ולמנגל....

בתאבון....ואני ממתין למתכונים שלכם...



העצם נוקתה..וכך הצלע נראת טוב יותר ונוחה יותר לאכילה...וגם יש לנו בשר ושומן כבש לקבב
מתבלנים ומערבבים



קוצצים בסכין חדה טוב טוב את הבשר שירד מהצלעות

תגובה 1:

  1. נראה מיליון דולר, אין עליך מלךךךךךךךךךך

    השבמחק