יום ראשון, 23 בינואר 2011

סלט טאבולה של מרג'-עיון

אל תשאלו שאלות ולא תקבלו שקרים.......המתכון הבא אותנטי והוכתב ע"י מסעדן בן המקום לא משנה מתי והיכן .......סלט מעולה.

 מצרכים

בורגול..... עדיף טחון דק דק אך גם הרגיל יתאים
פטרוזיליה
בצל ירוק
עגבניות אדומות
נענע
שמן זית , מלח , פלפל אדום , כמון , מיץ לימון טבעי

לעסק.......את הבורגול מנקים במים לחצי דקה ומסננים , משרים את הבורגול  במיץ לימון ומעט מים חמימים(אבל ממש מעט).
חותכים את העגבניות האדומות  (הכי טעים עגבניות שרי תמר , המיץ שלהם מוסיף לתיבול של הבורגול עם מיץ הלימון ),    קוצצים בצל ירוק דק ומוסיפים מוסיפים פטרוזיליה ונענע (אני הוספתי ממש 3-4 עלים שלא ישתלט)..... מוסיפים את המלח , פלפל אדום , כמון , שמן זית ומערבבים טוב......נותנים לו לנוח 1/2 שעה במקרר שהבורגול ישתה את כל המיצים .......שמים בצלחת עם עוד טפטוף שמן זית ומחכים למחיאות הכפיים.

בתאבון......


6 תגובות:

  1. אנונימי24/1/11

    מעולה מזכיר נישכחות.......גדוד 51

    השבמחק
  2. אנונימי25/1/11

    נראה ונקראה טוב .

    השבמחק
  3. יאמי יאמי ,אחלה סלט ..מאמצת בחום .

    השבמחק
  4. מישאל פומפיאנסקי5/2/11

    אחלה של סלט תמיד רענן

    השבמחק
  5. אנונימי17/9/13

    מתי מגיעה הפטרוזליה?

    השבמחק
    תשובות
    1. תיקנתי.....תודה.....יחד עם הנענע

      מחק