יום שני, 3 בינואר 2011

כשרוצים מהר אבל טעים - עוף ותפו"א צהבהבים

הערב הכנתי לזוגתי מנה שהיא מאד אוהבת עד שלפעמים לי נמאס כבר להכין.....הילדים מאד אוהבים המנה פשוטה וקלה להכנה.

מצרכים למנה 2-3 כרעיים שלמים או חתוכים ו-3-4 תפו"א בינונים קלופים וחתוכים לקוביות.

נכניס את התפו"א לסיר ונסדר מעליהם את העופות נתבל בכוס ציר עוף 3/4 כפית כורכום ומלח לפי הטעם.

נוסיף כף שמן ו- 3/4 ליטר מים ונבשל כ - 20 דקות על אש גבוהה, לאחר מכן נמשיך עוד כחצי שעה על אש נמוכה, נבדוק שהרוטב סמיך נכבה ונמתין קצת ואז נמזוג לצלחות.....מעדן אמיתי, מהר אבל טעים.

טיפים להצלחה......לשים לב לכמות המים שלא יהיה מעט או יותר מידי....לערבב מידי פעם ולטעום ולתקן תיבול בהתאם לטעמכם האישי.....

בתאבון וספרו איך יצא.

מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה   amnon120@gmail.com


2 תגובות:

  1. אנונימי5/4/13

    לא צריך לטגן קצת בצל ושום ו"לסגור" את העוף קודם?

    השבמחק
    תשובות
    1. במתכון הזה אין בצל ואין טיגון :-)

      מחק