יום ראשון, 25 באוקטובר 2015

אסדו יין ושורשים

הכי טעים הכי פשוט
הכנתי עם אסדו עגל חלב אבל כל אסדו טרי יתאים כאשר תבחרו שיש בשר ושומן ביחס מתאים

מצרכים
2 קילו אסדו...ניתן להפריד וניתן שלם ולחתוך לפני ההגשה
2-3 ענפי סלרי קצוץ
שורשים....סלרי , בצל, פטרוזיליה, תפו"א, גזר.....בקיצור 2 חופנים קצוצים גס מכל שורש שבא לכם
כוס יין אדום...חצי לבישול וחצי בשבילכם :-)
כוס ציר בקר ואם אין לכם גם תיבולית יכולה להתאים
ענף או 2 טימין
כפית ראס אל חנות
קמצוץ פלפל לבן

לעסק.......מערבבים את הבשר עם הירקות התבלינים ולתבנית טיפונת עמוקה...מוסיפים עוד כוס מים ומכסים בנייר כסף ולתנור 180 מעלות 3 שעות ויותר עד שמתרכך

בודקים מליחות ומגישים

בון אפטיט


 

אין תגובות:

פרסום תגובה