יום חמישי, 13 ביוני 2013

דג ... פירות הדר וניחוחות עשבי תיבול

למנה המהירה והטעימה הזאת אני מעדיף דג עם אידרות ולא פילה......העדיפות שלי היא לדג בורי....יכול ללכת טוב גם עם דניס לברק ועוד

מצרכים

2-3 דגים במשקל 400-600 גרם
תפוז חתוך לעיגולים ואז כל עיגול לרבעים
חצי לימון חתוך בדיוק כמו התפוז
4 -6 שיני שום
פלפל חריף חתוך לעיגולים
חופן כוסברה
כמה ענפי טימין
3 כפות שמן זית
תבלינים......טיפונת כורכום (רק לצבע) ומלח

לעסק.....נכין מרינדה מכל המצרכים ונוסיף 1/4 כוס מים......נשרה את הדגים כשעתים במקרר......נסדר יפה בתבנית......נכסה בנייר כסף ולתנור ל1/2 שעה בטמפרטורה של  180 מעלות

נסיר את הנייר כסף ונאפה 10 דקות נוספות

בתאבון


אין תגובות:

פרסום תגובה