יום חמישי, 7 במרץ 2013

חציל שרוף בטחינה חמצמצה

צלחת מרכזית וטעימה של מנה שאפשר גם לחסל לבד עם לחם טרי וחם.......

מצרכים

כוס טחינה ......נכין כוס טחינה עם מים קרים לימון ומלח........שתהיה קצת חמצמצה
חציל בינוני שרוף על האש
לרוטב......מיץ לימון.......שמן זית ......1/4 פלפל חריף קצוץ דק דק.......ומלח........נשים הכל בצלוחית ונערבב

לעסק......נסדר בצלחת את הטחינה.......את החציל נניח על קרש חיתוך......נקלף את החציל ונשאיר את הראש......עם מזלג נמעך קלות את החציל בערך את החצי התחתון.......נרים עם תרווד בעדינות שלא יתפרק ונסדר יפה על הטחינה.

נפזר את הרוטב שהכנו על החציל.......נזליף עוד שמן זית ומלח גס .....אפשרי פטרוזילה קצוצה ואיזה צ'ילי נחמד...ונגיש

בתאבון


3 תגובות:

  1. אנונימי15/3/13

    מקסים

    השבמחק
  2. אנונימי30/7/13

    מה עם שום כתוש בטחינה

    השבמחק
    תשובות
    1. לא חובה ......אני אישית לא אוהב שום בטחינה

      מחק