יום ראשון, 1 בינואר 2012

כרובית צהובה.....תוספת נהדרת

הקניות יום שישי האחרון היו מהירות (קמתי מאוחר) ובסופר הייתי אחוז תזזית להספיק להוציא את הקטנים מהגן.....כרובית נזרקה לעגלה.....אחר כך נראה מה נעשה איתה....נו מה הייתה טרייה וקורצת.

לעסק.....ראש כרובית מופרד לפרחים ....שוטפים ומשרים כמה דקות במים ובמלח (במידה ויש חרקים הם יוצאים).....מכניסים לסיר....מוסיפים כוס ציר עוף או כף מרק עוף.....10 שערות זעפרן...קמצוץ כורכום....מעט שמן ומלח.....ממלאים 6-7 ס"מ גובה מים ומרתיחים.

מערבבים היטב ומבשלים 15-30 דקות....ההבדל זה במרקם שתרצו את הכרובית.

הגשתי לצד אורז וצלי מדהים שאספר עליו בהמשך השבוע....

בתאבון

אין תגובות:

פרסום תגובה