יום שלישי, 30 באוגוסט 2011

קישואים קטנים וגרונות הודו

מתכון פשוט וטעים מאד.....אתם צריכים לראות את הקטנים איך הם מוצצים את הגרונות

מצרכים

גרון הודו חתוך
1/2 ק"ג קישואים....תבחרו את הקטנים ביותר ולחתוך מקסימום ל- 4 ....עדיף ל-2 ואת הקטנים ביותר אפילו שלמים
4-5 שיני שום קלופות
2 פילפלים אדומים מתוקים יבשים
1/4 גמבה ....לחתוך לריבועים של סנטימטר...טוב לא בדיוק על המלימטר :-) או רצועות....איך שבא לכם
3 כפות שמן
תבלינים.....כפית גדושה פפריקה, קמצוץ פלפל לבן, ומלח ע"פ טעמכם

לעסק......לבשל את גרונות ההודו כשעה במים בלבד....בסיר נוסף מערבבים את הקישואים, השום הפלפלים והתבלינים....מערבבים קלות ומוסיפים את השמן והגרונות......את מי הבישול של הגרונות מסננים ומוסיפים לסיר הקישואים עד לאמצע הגרונות......

מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש נמוכה לעוד בישול של 1/2 שעה.....אנחנו יודעים שזה מוכן כאשר אנחנו מצליחים בעזרת מזלג לקחת חתיכת בשר מהגרון ....בקיצור שהבשר רך הכל מוכן............לשים לב לכמות הנוזלים שלא תרד מידי כי אז זה ישרף....ואם חסר תוסיפו....הרוטב צריך להיות סמיך ולחם טרי מסוכן לידו :-)......אל תתרגשו אם זה מתרכך אחרי שעה ולא אחרי 1/2 שעה..........תבדקו מלח ותתקנו

אני הוספתי לתבשיל כמה שמפניון טריות...לא חובה

בתאבון

3 תגובות:

  1. שלום רב ונעים מאוד מאוד להכיר !
    האתר שלכם מדהים ביופיובמתכונים משובחים עד מאוד !
    אשמח לאפשרות של הכרות עם מתכונים נוספים ופירסומם עם חברי.

    תודה על ההכרות איתכם
    אבלין

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה רבה אבלין

      אפשר לעשות לייק לדף הפיסבוק וכך לקבל את כל המתכונים וכמובן שניתן לשתף עם חברים

      אוכל עושים באהבה או לא עושים בכלל :-)

      מחק
  2. אנונימי22/8/12

    נראה טעים אחלה מתכון

    השבמחק