אשתי משוגעת על החציל הזה........בשבילה זה הסטייק האולטימטיבי ......האישה אוהבת אני מכין
לעסק........את החציל פורסים בעובי 6-8 מ"מ............מניחים במסננת עם מלח גס, ערבבו שיהיה מלח על כל פרוסות החציל.......לאחר כשעה שהחציל הגיר מים לשטוף במים ולייבש בעזרת מגבת את החציל.
טורפים 2 ביצים עם מלח ומכניסים את החצילים לביצה הטרופה........מכינים את הפירורים, למרות שהיום יש פירורים מוכנים אני עדיין אוהב להוסיף את הטעמים בעצמי............אני משתמש בפירורי פנקו להם ניתן להוסיף כל מה שבא לכם.....אבקת שום (בעדינות).....עשבי תבלין יבשים .......אני הוספתי רוזמרין וטימין יבשים וקצוצים (לא חובה גם פנקו לבד זה בסדר)
לאחר שטבלנו בביצה עוטפים אותם בפירורי פנקו שהכנו ולטיגון
בתאבון
נראה מדהים ינוסה בקרוב....
השבמחקזה בדיוק החציל ששלבעלי אין אותו כל שבוע,
השבמחקשבת לא נכנסת אצלנו בדלת.....