עוד משהו נחמד טעים ומהיר להכנה שהכנתי לזוגתי לעבודה
מצרכים
4-6 נתחים של עוף....אני משתמש בד"כ בכרעיים / שוקיים
כרובית אחת מפורקת לפלחים ...מושרים במי מלח ושטופים
תבלינים.......מלח ......1/2 כפית כורכום.......קמצוץ פלפל לבן ו2 כפות שמן
לעסק........מרתיחים את העוף כ - 30-20 דקות עם מים וכורכום...........לאחר מכן מוסיפים לסיר את הכרובית והתבלינים ומבשלים עוד 20 דקות.......מצמצמים את הרוטב על אש גבוהה ללא מכסה ובתאבון
נכון שקלי קלות?
בתאבון אשתי
קל מאוד ונראה טעים
השבמחק