אומנם מזכיר מנות בר מצווה לפני 20 שנה אבל תמיד טעים ולא מסובך להכנה
מצרכים
1/2 קילו כבד עוף.......לצלות על האש (כשרות) ולחתוך לקוביות קטנות
2 בצלים גדולים לחתוך לשערות ולטגן לאט לאט....שלא ישרף
סלסלת פטריות לחתוך ולהקפיץ עם מעט שמן זית
3 כפות רוטב טריאקי
עלי פילו
אפשרי עם רוטב פטריות טוב......אני אכלתי 2 :-)
בתאבון
מצרכים
1/2 קילו כבד עוף.......לצלות על האש (כשרות) ולחתוך לקוביות קטנות
2 בצלים גדולים לחתוך לשערות ולטגן לאט לאט....שלא ישרף
סלסלת פטריות לחתוך ולהקפיץ עם מעט שמן זית
3 כפות רוטב טריאקי
עלי פילו
לעסק......קודם כל נכין את המסה למילוי.......במחבת נערבב את הכבד שקצצנו את הבצל שטיגנו והפטריות.......נערבב את הכל..... נשפוך את הטריאקי ומעט פלפל גרוס ונדליק את האש......נחמם הכל ביחד כ-3-4 דקות עד שיצטמצמו כל הנוזלים.
לוקחים עלי פילו ומקפלים בעדינות על 4....ממלאים בנדיבות וסוגרים בעדינות ומניחים בתבנית......מרססים את עלי הפילו בתרסיס שמן ומכניסים לתנור ב - 160 מעלות......מוכן כשהפילו תופס צבע מתאים לא לבנבן ולא שרוף.
אפשרי עם רוטב פטריות טוב......אני אכלתי 2 :-)
בתאבון
בתבנית לפני האפיה |
אהלן, כבר ניסיתי מספר מתכונים שפורסמו ומכולם מאוד נהניתי. (אהבתי במיוחד את סלט התפוזים המרוקאי , שהיה חידוש עבורי). תודה רבה ושבת שלום
השבמחקתודה רבה סימה......לכבוד הוא לי
מחקשבת שלום