צלי בקר ופטריות כבר העלתי לבלוג המתכון כאן
הוספתי קרם שורשים טוב ואורז לבן וארוחת שבת יצאה מוצלחת במיוחד
מצרכים לפירה שורשים
4-5 - ארטישוק ירושלמי
שורש סלרי
תפו"א קטן
2 שורשים של פטרוזיליה
לעסק.........מבשלים את השורשים עם מלח ו כ -10 שערות זעפרן עד ריכוך......מכניסים לטחינה עד שיצא חלק חלק......מתבלים במלח ומעט פלפל לבן......במידה ויוצא נוזלי מידי.....מכניסים למחבת על אש קטנה ומאדים טיפונת
בצלחת כף גדושה עם מריחה הגונה........ מעט מהצלי ויש לכם אחלה ארוחה טעימה טעימה
בתאבון
הוספתי קרם שורשים טוב ואורז לבן וארוחת שבת יצאה מוצלחת במיוחד
מצרכים לפירה שורשים
4-5 - ארטישוק ירושלמי
שורש סלרי
תפו"א קטן
2 שורשים של פטרוזיליה
לעסק.........מבשלים את השורשים עם מלח ו כ -10 שערות זעפרן עד ריכוך......מכניסים לטחינה עד שיצא חלק חלק......מתבלים במלח ומעט פלפל לבן......במידה ויוצא נוזלי מידי.....מכניסים למחבת על אש קטנה ומאדים טיפונת
בצלחת כף גדושה עם מריחה הגונה........ מעט מהצלי ויש לכם אחלה ארוחה טעימה טעימה
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה