יום שני, 24 בדצמבר 2012

עוף פטריות וסלרי

מנה טעימה בניחוחות של בית.....פשוטה להכנה טעימה מאד תשתלב נהדר עם אורז או פירה

מצרכים

5 שוקי עוף.....אפשר כמובן כרעיים או ירכיים
סלסלה שמפניון חתוכה....גם משומר בסדר אבל אין כמו הטריות
4-5 ענפי סלרי....בעדיפות על הפנימיים הרכים וללא עלים....לקצוץ לרוחב של כסנטימטר
פלפל אדום מתוק קצוץ לקוביות
תבלינים......מלח....קמצוץ פלפל וטיפונת כורכום

לעסק......את הפטריות והסלרי להקפיץ 3-4 דקות במחבת......להעביר לסיר .....להוסיף את העוף ושאר התבלינים והמצרכים להוסיף כליטר מים ולהביא לרתיחה......לבשל על אש קטנה 40-50 דקות .................להסיר את המכסה ולצמצם נוזלים עד שנשאר מעט רוטב 

להמתין 5 דקות ולהגיש

בתאבון



2 תגובות:

  1. אנונימי24/12/12

    נראה יאמי. לא להשתמש בגבעולי הסלרי?

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה רבה

      את הסלרי מקפיצים כבר בהתחלה עם הפטריות

      מחק