יום שישי, 14 בדצמבר 2012

לביבה חמה וטעימה

יום שישי..... מנוחה אחרי שבוע של הכנת נקניקיות קבב ועוד מטעמים.......הקטנים מבקשים לביבות ואני אץ ורץ להכין....פשוט וטעים

מצרכים

3 תפו"א גדולים
4 ביצים
תיבול......מלח.....פלפל לבן.....כפית אבקת מרק......כף שמן (למסה לא לטיגון)

לעסק......מקלפים את התפו"א וחותכים לרבעים......מרתיחים עד שמתרכך ושופכים את המים.......מועכים כל עוד שהתפו"א חמים על מנת שיצאו כמה שיותר אדים......אחרי 5 דקות מכניסים את הביצים והתבלינים ומערבבים היטב שלא ישארו גושים

מחממים שמן (כחצי ס"מ גובה) במחבת ובעזרת כף יוצקים מהמסה לטיגון......להפוך עם מזלג בעדינות שלא יתפרק.......

תתחילו לנשנש..... הילדים אהבו

מזמין אתכם לעשות לייק וליהנות ממתכוני משפחת יפרח

בתאבון




2 comments:

  1. אנונימי11/12/13

    עשיתי את הלביבות אך לצערי הוא התפרק לי..מדוע?

    השבמחק
    תשובות
    1. האם הפכת אותו בעדינות אחרי שהחלק התחתון היה שחום ויפה?

      מחק