מנה טעימה בניחוחות של בית.....פשוטה להכנה טעימה מאד תשתלב נהדר עם אורז או פירה
מצרכים
5 שוקי עוף.....אפשר כמובן כרעיים או ירכיים
סלסלה שמפניון חתוכה....גם משומר בסדר אבל אין כמו הטריות
4-5 ענפי סלרי....בעדיפות על הפנימיים הרכים וללא עלים....לקצוץ לרוחב של כסנטימטר
פלפל אדום מתוק קצוץ לקוביות
תבלינים......מלח....קמצוץ פלפל וטיפונת כורכום
להמתין 5 דקות ולהגיש
בתאבון
מצרכים
5 שוקי עוף.....אפשר כמובן כרעיים או ירכיים
סלסלה שמפניון חתוכה....גם משומר בסדר אבל אין כמו הטריות
4-5 ענפי סלרי....בעדיפות על הפנימיים הרכים וללא עלים....לקצוץ לרוחב של כסנטימטר
פלפל אדום מתוק קצוץ לקוביות
תבלינים......מלח....קמצוץ פלפל וטיפונת כורכום
לעסק......את הפטריות והסלרי להקפיץ 3-4 דקות במחבת......להעביר לסיר .....להוסיף את העוף ושאר התבלינים והמצרכים להוסיף כליטר מים ולהביא לרתיחה......לבשל על אש קטנה 40-50 דקות .................להסיר את המכסה ולצמצם נוזלים עד שנשאר מעט רוטב
להמתין 5 דקות ולהגיש
בתאבון
נראה יאמי. לא להשתמש בגבעולי הסלרי?
השבמחקתודה רבה
מחקאת הסלרי מקפיצים כבר בהתחלה עם הפטריות