למנה המהירה והטעימה הזאת אני מעדיף דג עם אידרות ולא פילה......העדיפות שלי היא לדג בורי....יכול ללכת טוב גם עם דניס לברק ועוד
מצרכים
2-3 דגים במשקל 400-600 גרם
תפוז חתוך לעיגולים ואז כל עיגול לרבעים
חצי לימון חתוך בדיוק כמו התפוז
4 -6 שיני שום
פלפל חריף חתוך לעיגולים
חופן כוסברה
כמה ענפי טימין
3 כפות שמן זית
תבלינים......טיפונת כורכום (רק לצבע) ומלח
לעסק.....נכין מרינדה מכל המצרכים ונוסיף 1/4 כוס מים......נשרה את הדגים כשעתים במקרר......נסדר יפה בתבנית......נכסה בנייר כסף ולתנור ל1/2 שעה בטמפרטורה של 180 מעלות
נסיר את הנייר כסף ונאפה 10 דקות נוספות
בתאבון
מצרכים
2-3 דגים במשקל 400-600 גרם
תפוז חתוך לעיגולים ואז כל עיגול לרבעים
חצי לימון חתוך בדיוק כמו התפוז
4 -6 שיני שום
פלפל חריף חתוך לעיגולים
חופן כוסברה
כמה ענפי טימין
3 כפות שמן זית
תבלינים......טיפונת כורכום (רק לצבע) ומלח
לעסק.....נכין מרינדה מכל המצרכים ונוסיף 1/4 כוס מים......נשרה את הדגים כשעתים במקרר......נסדר יפה בתבנית......נכסה בנייר כסף ולתנור ל1/2 שעה בטמפרטורה של 180 מעלות
נסיר את הנייר כסף ונאפה 10 דקות נוספות
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה