tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post3298417720010121084..comments2024-02-27T01:00:24.499+02:00Comments on צֶרְמֶלָה: מופלטהאמנוןhttp://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-20929100972955948502012-04-19T22:10:24.634+03:002012-04-19T22:10:24.634+03:00אתה צריך לפתוח מסעדה בבית, כל יום לרשום מה אתה מכי...אתה צריך לפתוח מסעדה בבית, כל יום לרשום מה אתה מכין... אנחנו בטוח נבוא ..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-47158432439331579422011-12-13T20:59:28.242+02:002011-12-13T20:59:28.242+02:00אנונימי/ת....תקרא/י ביו השורות ואת התגובות והכל שם...אנונימי/ת....תקרא/י ביו השורות ואת התגובות והכל שם :-)<br /><br />בקצרה 1/2 ק"ג קמח רגיל<br />1/2 ק"ג קמח תופח<br />כפית מלח ובערך 3 כוסות מים<br /><br />שווה לקרוא את הפוסט .....בהצלחהאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-25602916946504083232011-12-12T08:33:18.408+02:002011-12-12T08:33:18.408+02:00לא רואים את המתכון איפה הואלא רואים את המתכון איפה הואAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-53297189522889164522011-12-11T23:11:29.581+02:002011-12-11T23:11:29.581+02:00מישמיש תודה על הפרגון...כיף לקבל כאלה תגובות
סבתא...מישמיש תודה על הפרגון...כיף לקבל כאלה תגובות<br /><br />סבתא הייתה מכינה תמיד עם שמרים.....כמות המלח לק"ג כפית גדושה<br /><br />ולגבי המים זה בערך 3 כוסות ....הבצק צריך לצאת טיפונת דליל יותר מבצק ללחם<br /><br />תודהאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-35301753002554691632011-12-11T23:07:31.349+02:002011-12-11T23:07:31.349+02:001. הכוונה בלפתוח זה לקחת את כדור הבצק ולשטח אותו ב...1. הכוונה בלפתוח זה לקחת את כדור הבצק ולשטח אותו בעזרת ידים משומנות לגודל המופלטה<br /><br />2. את השקית אנחנו שמים על מנת לשמור על הניקיון ולא ע"מ לרדד<br /><br />מסכים ב - 100% שיש היום משטחי סיליקון מעולים :-)אמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-17662066574619353972011-12-11T12:01:48.671+02:002011-12-11T12:01:48.671+02:00אמנון היקר. אשמח אם תדייק בכמויות של המלח והמים. ח...אמנון היקר. אשמח אם תדייק בכמויות של המלח והמים. חצי קילו קמח רגיל וחצי קילו תופח הבנו. <br />אבל לגבי השאר זה חשוב מאוד. האם גם סבתך מכינה כך? אני תמיד מכינה עם שמרים ולכן אשמח לשנות. תענוג להכנס לבלוג שלך.mishmishhttps://www.blogger.com/profile/04368529752695985074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-62570734017509425342011-12-11T10:33:21.823+02:002011-12-11T10:33:21.823+02:001. מה זה לפתוח? תמונות תעזורנה או למצער הסבר.
2. ל...1. מה זה לפתוח? תמונות תעזורנה או למצער הסבר.<br />2. לא צריך שקית גדולה. המציאו כבר את משטח הרידוד מסיליקון. על משטח הרידוד שלי אני מבצעת כל פעולה עם בצק הדורשת שיש ויש גם משטחים באיכויות טובות שניתן לאפות עליהם.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-36311098249939435072011-12-11T04:49:02.637+02:002011-12-11T04:49:02.637+02:00הו לה לה - לה לה !
אין על הטעים והמפנק הזה!!
אתמו...הו לה לה - לה לה !<br />אין על הטעים והמפנק הזה!!<br />אתמול עדי שלי שאלה מתי אני מכינה, עכשיו אשלח אותה אליך....<br />חולה עליך, יא מלך !אריאלה פיקסלר אלוןhttp://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?Blogid=91303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-20906566078877221552011-12-11T01:28:27.644+02:002011-12-11T01:28:27.644+02:00יאמי יאמי אמנון. מתה על מופלטות. ממש אוהבת. איזה כ...יאמי יאמי אמנון. מתה על מופלטות. ממש אוהבת. איזה כייף של פוסט.אורית שלוםhttps://www.blogger.com/profile/12697141857268222113noreply@blogger.com