tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post2426492028284430491..comments2024-02-27T01:00:24.499+02:00Comments on צֶרְמֶלָה: קציצות עוף ושעועיתאמנוןhttp://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-63701178688019330232015-09-10T22:25:43.662+03:002015-09-10T22:25:43.662+03:00היי נראה ממש טוב האם ניתן לעשות קציצות בשר במקום ע...היי נראה ממש טוב האם ניתן לעשות קציצות בשר במקום עוף?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-84603287766160218942013-06-18T18:47:52.972+03:002013-06-18T18:47:52.972+03:00היי
ילך גם עם מנגולד אבל יאבד את המתיקות ששעועית ...היי<br /><br />ילך גם עם מנגולד אבל יאבד את המתיקות ששעועית טריה תיתן<br />משיה זו הקליפה של אגוז המוסקט - הסבר קצר מהבלוג - http://zermela.blogspot.co.il/2011/08/blog-post_17.html<br /><br />תודה רבה ויום נפלא<br /><br />אמנוןאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-65989115567983656242013-06-18T15:06:42.824+03:002013-06-18T15:06:42.824+03:00היי,
נוזל לי ריר יואו נראה נפלא!!!! מזכיר לי את הי...היי,<br />נוזל לי ריר יואו נראה נפלא!!!! מזכיר לי את הילדות והבית (אני גרה בחו"ל) תודה רבה על המתכון הנפלא !!!!<br />אני רוצה להכין את הקציצות עם אותו הרוטב אך עם עלי מנגולד (עלי סלק) ילך טוב?<br />ועוד שאלה מה זה משיה? אני בטוחה שבאוסטרליה אין לפחות ראס אל חנות הכנו בבית :-) אשמח לתשובה תודה ומחכים תמיד למתכונים הטעימים Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-8060591212293945752013-05-23T23:32:12.862+03:002013-05-23T23:32:12.862+03:00היי כרמית
אני ככלל לא מטגן קציצות בכלל
אין טעם ל...היי כרמית<br /><br />אני ככלל לא מטגן קציצות בכלל<br /><br />אין טעם לוואי.... ההפך התבלינים ושאר התוספות מורגש והטעם מעולה<br /><br />בהצלחהאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-27538443391557592762013-05-22T13:48:21.843+03:002013-05-22T13:48:21.843+03:00שלום
תודה על המתכון המגרה!
הייתי רוצה רק לשאול שאל...שלום<br />תודה על המתכון המגרה!<br />הייתי רוצה רק לשאול שאלה אחת, האם לא כדאי לטגן את הקציצות לפני הכנסתן לסיר, במקום לבשלן במים רותחים?<br />שאלתי באה מתוך דאגה שאולי יהיה טעם "מכובס" בגלל הבישול במים,<br />ולפי מה שלמדתי מכל מיני "זקנות שבט" שהטיגון "מבטל" הטעם של העוף..<br />חשוב לי להבהיר שאני בכלליות לא אוהבת טיגון, ומעדיפה בישול בכל מצב..<br />אך הדאגה מהטעם לוואי גרמה לי לשאול פה... <br />תודה מראש,<br />כרמית :)Unknownhttps://www.blogger.com/profile/11164568991770191894noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-30602772466041326012012-09-19T18:16:23.067+03:002012-09-19T18:16:23.067+03:00רב תודות
מובן שנכתוב מתכונים.....הצ'ופר שיהיה...רב תודות<br /><br />מובן שנכתוב מתכונים.....הצ'ופר שיהיה עכשיו גם מקום לאכול אותם<br /><br />שנה טובהאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-18406954261517352282012-09-19T18:12:17.304+03:002012-09-19T18:12:17.304+03:00תודה נשמה
שנת בריאות והצלחה
כל שתבקשי לו יהיתודה נשמה<br /><br />שנת בריאות והצלחה<br /><br />כל שתבקשי לו יהיאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-64116540229622001852012-09-19T16:41:07.063+03:002012-09-19T16:41:07.063+03:00בס״ד
לאמנון,
שהיה בשעה טובה, אני בטוחה שהלקוחות יה...בס״ד<br />לאמנון,<br />שהיה בשעה טובה, אני בטוחה שהלקוחות יהנו ממטעמיך הטעימים.<br />בהצלחה , וכמובן אל תפסיק להעשיר אותנו במתכונים טעימים.<br />מאוריתAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-50518857100676303672012-09-19T13:06:52.223+03:002012-09-19T13:06:52.223+03:00מזל טוב ובהצלחה ואל תשכח להמשיך ולצפר אותנו במתכונ...מזל טוב ובהצלחה ואל תשכח להמשיך ולצפר אותנו במתכונים טעימיםAnonymousnoreply@blogger.com