tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post793686246817672918..comments2024-02-27T01:00:24.499+02:00Comments on צֶרְמֶלָה: אָמְבְּעָאַר - נקניקיות של מומחיםאמנוןhttp://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-3874864868180992252012-07-30T23:11:18.096+03:002012-07-30T23:11:18.096+03:00המעי שמשתמשים למילוי המעי הגס ועם ציפוי השומן החיצ...המעי שמשתמשים למילוי המעי הגס ועם ציפוי השומן החיצוני.....להשיג אצל קצבים שמומחים בחלקי פנים<br /><br />הופכים את המעי כך שהשומן החיצוני יהיה בחלק הפנימי<br /><br />למילוי צולים כבד בקר ולאחר שמתקרר קוצצים לקוביות מערבבים אותו עם קוביות שמן לב ושומן כבש.........מוסיפים פטרוזילה קצוצה....מלח, פלפל לבן ופפריקה<br /><br />את התערובת דוחסים למעי............את הנקניקיה צולים ואז פורסים<br /><br />בהצלחה וספרי איך יצאאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-2591730280916639642012-07-30T03:36:39.368+03:002012-07-30T03:36:39.368+03:00את המתכון, בדחיפות!!!!
אתה אפילו לא מבין כמה אני מ...את המתכון, בדחיפות!!!!<br />אתה אפילו לא מבין כמה אני מחפשת מתכון של זה...Anonymousnoreply@blogger.com