tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post787200190630311684..comments2024-02-27T01:00:24.499+02:00Comments on צֶרְמֶלָה: שפונדרה על העצםאמנוןhttp://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-41198437394271286122011-08-24T12:58:27.536+03:002011-08-24T12:58:27.536+03:00כך מרוויחים את כל הטעמים....הטיגון והקימוח יוצרים ...כך מרוויחים את כל הטעמים....הטיגון והקימוח יוצרים רוטב מעולה....והתנור יוצר את השכבה העליונה שלא ניתן להשיג בצורה אחרת.....בכל מקרה המתכון הוא מה שהכנתי בבית למשפחתי....תמיד ניתן לשנות על פי העדפה אישית....בתאבוןאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-43381476275823612272011-08-24T12:45:12.445+03:002011-08-24T12:45:12.445+03:00מסובך מאוד למה טיגון ואחר כך בישול ועוד בתנור .יוצ...מסובך מאוד למה טיגון ואחר כך בישול ועוד בתנור .יוצא מצויין אם ישר יכנס לתנורAnonymousnoreply@blogger.com