tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post6413533021407167553..comments2024-02-27T01:00:24.499+02:00Comments on צֶרְמֶלָה: נתחים של בשר שריר ופול ירוקאמנוןhttp://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-1383867862258298442012-11-21T08:41:28.856+02:002012-11-21T08:41:28.856+02:00איזה כשרות.יש למקום?
איזה כשרות.יש למקום?<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-52760279289898229442012-09-28T00:14:28.106+02:002012-09-28T00:14:28.106+02:00אפשר עם קוביות צלי כתף.......יש מתכון קודם עם גרונ...אפשר עם קוביות צלי כתף.......יש מתכון קודם עם גרונות הוד<br /><br />אפשר עם עוד כמה נתחי.....מה שהכי חשוב זה לתאם את זמני הבישול...פול ירוק גג 1/2 שעה כך שצריך לרכך את הבשר קודם חיבור התבשיל כולו<br /><br />בתאבון :-)אמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-52253706656573822392012-09-27T20:47:56.403+02:002012-09-27T20:47:56.403+02:00תודה, נראה מאד טעים, הולכת להכין ביום ראשון מקווה ...תודה, נראה מאד טעים, הולכת להכין ביום ראשון מקווה שיצליח... האם אפשרי להכין עם נתחי בשר אחרים? עדנה.Anonymousnoreply@blogger.com