tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post5922694362967771025..comments2024-02-27T01:00:24.499+02:00Comments on צֶרְמֶלָה: סלט סלק - בַרְבָּהאמנוןhttp://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-87764802059166696802014-11-14T22:10:32.750+02:002014-11-14T22:10:32.750+02:00תודה נשמה כיף לשמועתודה נשמה כיף לשמועאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-76350502139159580602014-11-07T16:22:40.574+02:002014-11-07T16:22:40.574+02:00תיקון טעות כתיב > וסיימתי חצי מכמות הסלטתיקון טעות כתיב > וסיימתי חצי מכמות הסלטרוניתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-86410536191838978502014-11-07T16:20:47.089+02:002014-11-07T16:20:47.089+02:00תמיד טיבלתי את הסלק בלימון וסוכר . . היום לכבוד יו...תמיד טיבלתי את הסלק בלימון וסוכר . . היום לכבוד יום שישי הכנתי מיגוון מאכלים מהאתר שלך ולשמחתי גם מצאתי את המתכון לסלט סלק - בַרְבָּה . . אני הוספתי את הטיבול וטעמתי ושיפרתי וטעמתי וסיימתי חצח מיכמות הסלט חחח מאווווווווווד טעים ושונה . . אין ספק שהכמון מוסיף המון תודה ושבת שלום!רוניתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-57658666474728747842013-05-16T23:49:03.803+03:002013-05-16T23:49:03.803+03:00מומלצת אפייה ב - 200 מעלות
תבלון קשה להגיד כמויות...מומלצת אפייה ב - 200 מעלות<br /><br />תבלון קשה להגיד כמויות מדויקות כי זה תלוי בכמה הכנת ובגודל הסלק....ממליץ לשים מעט....להכניס למקרר ואחרי שעתיים להוציא...לטעום ולתקן תיבולאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-33577896513777806942013-05-15T13:49:57.463+03:002013-05-15T13:49:57.463+03:00באיזו טמפרטורה אופים ?
האם אתה יכול לציין כמויות ש...באיזו טמפרטורה אופים ?<br />האם אתה יכול לציין כמויות של תבלון <br />ושמן- האם אתה משתמש בשמן זית ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-35831487476968063112010-12-17T09:43:22.726+02:002010-12-17T09:43:22.726+02:00אהבתיאהבתימישאל פומפיאנסקיnoreply@blogger.com