tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post55034067512025919..comments2024-02-27T01:00:24.499+02:00Comments on צֶרְמֶלָה: פרגיות פיטריות ודברים טובים - מהיר וטעיםאמנוןhttp://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-63489195242055584262012-01-02T04:08:51.930+02:002012-01-02T04:08:51.930+02:00טעים ומהיר. חומרים זמינים תמונות מדברות. יופי לנו!...טעים ומהיר. חומרים זמינים תמונות מדברות. יופי לנו!נורית פלדnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-54915392409724475322011-04-23T23:42:41.323+03:002011-04-23T23:42:41.323+03:00תודה אנונימי...כיף לשמוע
חג שמח :-)תודה אנונימי...כיף לשמוע<br /><br />חג שמח :-)אמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-63350433823508464022011-04-23T22:41:46.123+03:002011-04-23T22:41:46.123+03:00היה טעים מאוד והכי חשוב קל להכנה ומהיר.היה טעים מאוד והכי חשוב קל להכנה ומהיר.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-46121094732789063372011-01-18T11:58:34.737+02:002011-01-18T11:58:34.737+02:00מתכון מופלא ומגרה....
מה שכיף שהוא לא דורש הרבה חו...מתכון מופלא ומגרה....<br />מה שכיף שהוא לא דורש הרבה חומרים, וגם לא הרבה מאמץ...<br />תודה על הטיפ לגבי התבלין לשווארמה כי אני מחפשת כבר זה זמן תבלין מוצלח מהסוג.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-88053214975322855872011-01-17T13:04:43.627+02:002011-01-17T13:04:43.627+02:00תודה תודה ושוב תודה......תודה תודה ושוב תודה......אמנוןhttp://zermela.blogspot.com/2011/01/blog-post_12.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-25941279267579979282011-01-17T12:45:03.851+02:002011-01-17T12:45:03.851+02:00טעים לי , והאוכל שלי .....
כמו בהכי מסעדת גורמה ...טעים לי , והאוכל שלי ..... <br /><br />כמו בהכי מסעדת גורמה !<br /><br />טוב שצרפת תמונה , כי במתכון כתוב לחתוך "הפרגיות לקוביות " , מהתבוננות בתמונה , התרשמתי שחתכת את הפרגיות לנתחים ....<br /><br />לקחתי את המתכון לכיוון אסיאתי בתיבול , אך זכות היוצרים לרעיון המנה הוא שלך , ולך התודה !<br /><br />עיצבתי את המנה לפי הצעתך , ובראש המנה שמתי פלפלון אדום חריף שהוסיף צבע ועומק למנה ....<br /><br />ושתמונותיך הורסות - כבר אמרתי ואומרת שוב !<br /><br />תודה ,<br />שרית-ב<br />♥שרית-בnoreply@blogger.com