tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post3514791041543223762..comments2024-02-27T01:00:24.499+02:00Comments on צֶרְמֶלָה: ירקות כבושים הכי מהראמנוןhttp://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-90279203801671252262014-10-23T20:46:51.014+03:002014-10-23T20:46:51.014+03:00יש כרוב במתכון :-)יש כרוב במתכון :-)אמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-27722447436691881952014-10-23T12:06:17.633+03:002014-10-23T12:06:17.633+03:00היי
האם אפשר להוסיף כרוב?היי<br />האם אפשר להוסיף כרוב?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-41280838678387772472014-07-20T15:18:34.770+03:002014-07-20T15:18:34.770+03:00היי אמנון
יצא מעולה , לקחתי לעבודה והחברים לא הפס...היי אמנון <br />יצא מעולה , לקחתי לעבודה והחברים לא הפסיקו לאכול את זה . <br />כבר קניתי עוד ירקות כדי להכין פעם נוספת . <br />סימושhttps://www.blogger.com/profile/05379104558623540509noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-66971661049593633982014-02-20T16:27:50.882+02:002014-02-20T16:27:50.882+02:00כבוש פחות מתאים אבל אפשר חצי לימון פרוס גם להכניסכבוש פחות מתאים אבל אפשר חצי לימון פרוס גם להכניסאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-89846193768142990832014-02-16T15:09:39.019+02:002014-02-16T15:09:39.019+02:00נראה טוב,אני בדיוק מכינה... לימון כבוש-מתאים להכנ...נראה טוב,אני בדיוק מכינה... לימון כבוש-מתאים להכניס כאן ?<br />דנהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-18483050909630480042013-10-07T15:53:27.659+03:002013-10-07T15:53:27.659+03:00אהבתי את הפשטות בהכנת המתכונים. נפלא!אהבתי את הפשטות בהכנת המתכונים. נפלא!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-78062954237533521112013-07-06T08:31:04.741+03:002013-07-06T08:31:04.741+03:00זה נשמע נהדר. כבר היום אנסה את זה. קודם צריך לקנות...זה נשמע נהדר. כבר היום אנסה את זה. קודם צריך לקנות חלק מהירקות שאין לי במקרר... :-)בעילי יהיה מבסוט מהחיים. הוא מאוד אוהב חמוצים - Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-17402794585470152682013-06-25T14:58:32.571+03:002013-06-25T14:58:32.571+03:00אני לא סובלת את החומץ,יש אלטרנטיבה? אולי מלח או לי...אני לא סובלת את החומץ,יש אלטרנטיבה? אולי מלח או לימוןAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-31454175929532874352013-06-13T01:05:07.884+03:002013-06-13T01:05:07.884+03:00יוצא טעים......מליחות או חמיצות תחליטו אתם לפי מה ...יוצא טעים......מליחות או חמיצות תחליטו אתם לפי מה שתוסיפו.....אני מעדיף את טעם החומץ ויוצא מעולהאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-14912566965824339712013-06-09T10:45:18.482+03:002013-06-09T10:45:18.482+03:00החמוצים יוצאים יותר בטעם החמוץ או המלוח? (אצלנו תמ...החמוצים יוצאים יותר בטעם החמוץ או המלוח? (אצלנו תמיד מעדיפים מלוח על חמוץ...)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-71303429925809544072013-03-15T23:15:42.704+02:002013-03-15T23:15:42.704+02:00יופי של דבריופי של דברAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-43161771503245790372013-02-05T00:13:30.537+02:002013-02-05T00:13:30.537+02:00אכן כן....סוג של חליטה.....מידת הרכות של הירקות נק...אכן כן....סוג של חליטה.....מידת הרכות של הירקות נקבעת לפי הזמן שהם שוהים במים החמים....3-4 דקות והם עדיין קריספים וטעימיםאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-65033668053863656092013-02-03T16:17:37.622+02:002013-02-03T16:17:37.622+02:00המים הרותחים לא עושים לירקות מעין חליטה? ואז הם לא...המים הרותחים לא עושים לירקות מעין חליטה? ואז הם לא יוצאים רכים מדי?<br />אני אוהבת שהם קשים וקריספיAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-57989072905496206232012-12-13T19:34:33.793+02:002012-12-13T19:34:33.793+02:00מעולה תודה.יצא 10.מעולה תודה.יצא 10.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-4815956955171967632012-11-26T00:44:08.658+02:002012-11-26T00:44:08.658+02:00הכלי לפי כמות הירקות שאתם כובשים......לא חייב לכסו...הכלי לפי כמות הירקות שאתם כובשים......לא חייב לכסות את כל הירקות בנוזל ....אבל כיסוי יכול להשאיר את הירקות גם שבועיים<br />למרות שיתחסל קודם<br /><br />אמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-29877893579737225812012-11-25T15:42:04.673+02:002012-11-25T15:42:04.673+02:00איזה גודל צריך להיות הכלי/צנצנת? והאם הנוזלים לא א...איזה גודל צריך להיות הכלי/צנצנת? והאם הנוזלים לא אמורים לכסות את הירקות??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-30903136327769725032012-08-01T19:12:46.153+03:002012-08-01T19:12:46.153+03:00בראש וראשונה תודה על מתכון החמוצים. הוספתי מעט גר...בראש וראשונה תודה על מתכון החמוצים. הוספתי מעט גרגרי כוסברה וטעמם היה כטעמו של שור הבר והלויתן המשומר בגן העדן<br /><br />איזי גורAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-37801558934221772082012-07-25T15:38:40.151+03:002012-07-25T15:38:40.151+03:00בכיף :-)בכיף :-)אמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-43828961833781221952012-07-25T09:47:29.923+03:002012-07-25T09:47:29.923+03:00תודה על התשובה המהירה. הכנתי אתמול והחמוצים יצאו נ...תודה על התשובה המהירה. הכנתי אתמול והחמוצים יצאו נהדר וגם לא מלוחים מדי.<br />שוב תודה לך <br />תמיAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-33324364420300241292012-07-24T18:18:20.770+03:002012-07-24T18:18:20.770+03:00החמוצים האלה הם לצריכה של עד שבוע.....החומץ והלימו...החמוצים האלה הם לצריכה של עד שבוע.....החומץ והלימון הם הנוזלים היחידים ובנוסף הירקות מגיעים לחים<br /><br />ממליץ לערבב לפני ההגשה<br /><br />בהצלחהאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-25597236103649508062012-07-24T08:43:26.418+03:002012-07-24T08:43:26.418+03:00יש לי שאלה? בדר"כ רוב המתכונים של החמוצים המי...יש לי שאלה? בדר"כ רוב המתכונים של החמוצים המים או חומץ מכסה את הירקות, האם צריך להוסיף עוד נוזל לירקות לפני הכנסה למקרר כי הפחד שלי שהם יתקלקלו ? אני רוצה להכין הים בשביל יום שישיAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-81052285996222341692012-06-24T13:41:46.219+03:002012-06-24T13:41:46.219+03:00זורקים.....בפעם הבאה למקרר :-)זורקים.....בפעם הבאה למקרר :-)אמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-10372534668792777142012-06-24T10:11:39.577+03:002012-06-24T10:11:39.577+03:00הכנתי והשארתי בחוץ נראה לי שהתחיל להתקלקל מה עושים...הכנתי והשארתי בחוץ נראה לי שהתחיל להתקלקל מה עושים כדי להציל?? תודה מראשAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-65208468704987229532012-03-12T20:55:51.131+02:002012-03-12T20:55:51.131+02:00אני מכינה כרגעאני מכינה כרגעAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-69361504725367756342012-01-15T23:17:19.617+02:002012-01-15T23:17:19.617+02:00נו רננה לצלם ולהוסיף לנו עוד מתכון לבלוג :-)נו רננה לצלם ולהוסיף לנו עוד מתכון לבלוג :-)אמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.com