tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post1648336058457525580..comments2024-02-27T01:00:24.499+02:00Comments on צֶרְמֶלָה: קציצות (כְּפְתָה) עוף - מהיר וטעיםאמנוןhttp://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-3224896978493827162015-06-10T15:50:10.748+03:002015-06-10T15:50:10.748+03:00האם מוסיפים גם את הנוזלים של התפוח אדמה והבצל לאחר...האם מוסיפים גם את הנוזלים של התפוח אדמה והבצל לאחר שמגרדים אותם?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-52102540323339721452012-12-05T22:29:28.524+02:002012-12-05T22:29:28.524+02:00יוצא גם כך טעים.......אני אף פעם לא מוסיף לחם........יוצא גם כך טעים.......אני אף פעם לא מוסיף לחם.....ושום אצלי מתאים למתכון אחר<br /><br />מומלץ לנסות יוצא מעולהאמנוןhttps://www.blogger.com/profile/10622468783381491286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-62912068274245302582012-12-01T23:24:56.658+02:002012-12-01T23:24:56.658+02:00שאלה לי אלייך מדוע אתה לא מוסיף לחם או פירורי לחם ...שאלה לי אלייך מדוע אתה לא מוסיף לחם או פירורי לחם ושום לקציצות???יש סיבה???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-63813886605016719392012-12-01T23:22:53.804+02:002012-12-01T23:22:53.804+02:00אמנון אתה גדול!!!!!!!!!פשוט מלך!!!!!אין על המתכוני...אמנון אתה גדול!!!!!!!!!פשוט מלך!!!!!אין על המתכונים שלך הם פשוט אכילים ללא כול היומרנות של "גורמה". הכנתי הרבה מהמתכונים שלך ופשוט טרפו אותם למרות שאני פולניה אסלית!!! שאלה לי אלייך איך אתה מכין את הפפריקה לבד??? ואתר אס אל חנות??????Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-15242448457827740002011-01-31T21:22:38.169+02:002011-01-31T21:22:38.169+02:00סליקה- הכוונה היא להכין את הקציצות ולהכניסם למים ...סליקה- הכוונה היא להכין את הקציצות ולהכניסם למים רותחים לכ - 3 דקות....זאת ע"מ לתפוס את הצורה של הקציצה<br /><br />כן הצבע זה מהפפריקה....אני מכין אותה לבד בבית...אבל חשוב כשקונים שזו פפריקה טובה ולא עם עשבים וצבעי מאכל<br /><br />בתאבוןאמנוןhttp://zermela.blogspot.com/2010/11/blog-post_3493.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2560327520985004601.post-24081609690088197962011-01-31T16:16:16.596+02:002011-01-31T16:16:16.596+02:001. מה זה סליקה?
2. מה נותן לרוטב את הצבע המשגע? חצ...1. מה זה סליקה?<br />2. מה נותן לרוטב את הצבע המשגע? חצי כפית פרריקה עושה את העבודה?Anonymousnoreply@blogger.com