יום רביעי, 24 ביולי 2013

טורטליני לחי עגל

אחרי חודש שלא כתבתי חוזר לשתף אתכם בהגיגים ובמתכונים......
 
אז בחודש האחרון בימי חמישי אני נמצא במסעדת עזיזה בת"א קסם של מקום בכרם התימנים.....המקום בבוקר מאכיל  ממטעמי איריס ובערב מחליף חלוק והופך למסעדת שף במחירים הגיוניים.
 
זה המקום להודות לאלירן שמרשה לי להשתובב במטבח......את המתכונים שאני מכין שם אני מנסה לקשור לתבשילי הבית שמגישים שם כבר 47 שנה.
 
המתכון שאכתוב עליו היום זה טורטליני שאותו מילאתי בבשר ראש וערמונים......זה המקום לציין שכמובן נשמח לפגוש את הקוראים בעזיזה.
 
אז כך.....את מתכון הבשר כבר פרסמתי בבלוג וכך נתחיל.....המתכון כאן
 
מתכון לפסטה גם פרסמתי ........המתכון כאן
 
יאלה לעסק.......בואו נתחיל לשלב בינהם.......נסנן את התבשיל ואת תכולת המוצקים נכניס לטחינה גסה........נרדד פסטה לעובי 7 ונמלא.
 
את הרוטב נצמצם מעט......5-6 רביולי למים רתוחים......2 דקות במים ועוד דקה במחבת עם הרוטב......נשים בצלחת עם עיטורי כוסברה ונגיש
 
תאמת אחד הדברים הטעימים שאכלתי......משלב את ניחוחות מרוקו ...ערמונים מאירופה....והפסטה מאיטליה כמה יפה
 
בתאבון




 עזיזה .....תבואו יהיה טעים