קינוח טעים ופשוט להכנה שאני משחק איתו מידי יום חמישי בעזיזה
מצרכים
דפי פילו
200-300 גרם פירות יבשים מכל מיני סוגים.......צימוקים שזיפים מנגו אננס משמש ועוד ככל העולה בדמיונכם
2 בצלים אדומים קצוצים
סילאן
טחינה גולמית
פיסטוקים קצוצים או כל סוג אגוז אחר קצוץ
בתאבון
וגם שיר לנשמה תוך כדי הבישולים של שבת
מצרכים
דפי פילו
200-300 גרם פירות יבשים מכל מיני סוגים.......צימוקים שזיפים מנגו אננס משמש ועוד ככל העולה בדמיונכם
2 בצלים אדומים קצוצים
סילאן
טחינה גולמית
פיסטוקים קצוצים או כל סוג אגוז אחר קצוץ
לעסק........את הבצל נטגן בשמן על אש קטנה תוך ערבוב מתמיד עד שהבצל יהיה שקוף ולא חרוך......את הפירות היבשים נקצוץ דק.......נערבב את הפירות הקצוצים עם הבצל לאחר שסיננו אותו מהשמן......נוסיף 2 כפות סילאן או דבש ונערבב היטב...ניתן לתערובת להתקרר.
לוקחים דף פילו ומברישים אותו בשמן זית (בטעם עדין שלא ישתלט או חמאה מומסת אם רוצים חלבי).......מניחים עוד דף פילו על הראשון ומברישים את השני קלות........מסדרים בהתחלה שורה של הטנזיה ומגלגלים את כל הסיגר.......בסוף חותכים לאורך אותו נרצה להגיש .....בד"כ 2-3 סיגרים........ניתן להקפיא אפילו חודש במקפיא.
את הסיגר מכניסים לתנור 220-250 מעלות עד שמקבל השחמה טובה.......מוציאים לצלחת הגשה.......מתיזים סילאן וטחינה גולמית.......הכי טוב זה בעזרת סקויזר כך נקבל גם מרקם יפה......מפזרים את הפיסטוק ומגישים...
בתאבון
וגם שיר לנשמה תוך כדי הבישולים של שבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה