יום רביעי, 22 בפברואר 2012

קציצות עם תפו"א ופטריות טריות

הכנתי לשבת.....הילדים כיסחו ....הולך מעולה עם אורז או איטריות.....ובנוסף זוגתי נהנתה מזה ביום ראשון בעבודה...תהנו

מצרכים לקציצות

טחנתי יחד במכונת בשר .....1/2 ק"ג בשר.....בצל בינוני....תפו"א קטן....1/3 צרור כוסברה
תבלינים....משיה קמצוצון.....1/4 כפית פלפל לבן......כף לא גדושה פפריקה מתוקה...כף שמן ומלח

לתבשיל...5 תפו"א בינונים חתוכים...סלסלת פיטריות שמפניון חתוך...

לעסק...............2-3 כפות שמן בסיר ולהכניס את התפו"א והפטריות ל - 5 דקות....לערבב כל הזמן...למלא מים 3 ס"מ מעל ולהביא לרתיחה......לתבל בפפריקה מעט מרק עוף ומלח.

לערבב את העיסה של הקציצות ועם ידיים משומנות ליצור קציצות ולהכניס אחת אחת......לכסות ולבשל על אש בינונית כ - 40 דקות........בסוף הזמן להסיר את המכסה ולאדות עד שנהיה רוטב סמיך.

מידי פעם יש לערבב את הסיר

בתאבון.....תכינו פרוסת לחם טובה לרוטב


3 תגובות:

  1. יעל22/2/12

    אחלה רעיון לארוחת צהריים, תודה רבה!

    השבמחק
  2. אורנה נריה יוגב22/2/12

    נראה מה זה טעים. תודה רבה על כל המתכונים הנהדרים שלך.

    השבמחק
  3. אחי שלי, שוב הבאת שיחוק מענג.
    נהדר אתה. נהדר !!!

    השבמחק